Om oss

Välkommen till oss! Vi är ett professionellt företag som brinner för att bygga. Det är mer än bara vårt jobb – det är vår passion. Vi har en bred kunskap och erfarenhet inom byggbranschen och speciellt inom takläggning. Våra anställda är de absolut bästa inom industrin och har den kunskap och den erfarenhet som krävs för att utföra ett säkert arbete. De är flexibla, pålitliga, kreativa och har de nödvändiga certifikaten som behövs för att få utföra takläggning. För oss finns det inget viktigare än att hjälpa våra kunder att uppnå det resultat de önskar.

Pålitliga takläggare med bred kunskap

Vi arbetar både för privatpersoner och företag för att utföra olika uppdrag, stora som små. Vi arbetar snabbt, effektivt och alltid till den högsta kvaliteten. Vi lämnar inte ett arbete om inte du och vi är nöjda, dessutom ger vi en garanti på vårt arbete.

Vår passion är att bygga och vi följer självklart alla svenska regleringar för ett säkert utfört arbete. De flesta av våra kunder är återkommande kunder eller sådana som har blivit rekommenderade till oss. Vi tror på att bygga upp en stark relation till våra kunder för ett långvarigt samarbete.

Vi erbjuder även våra kunder en kostnadsfri offert. Om du vill ha mer information om oss och våra tjänster är det bara att kontakta oss. Våra kunder är det viktigaste för oss och därför finns vi alltid här, redo att svara på dina funderingar.