Professionell takläggning

Det är viktigt att ditt tak är i bästa skick för att se till att ditt hus inte får fukt- eller mögelskador. En takläggning är en investering för framtiden och hjälper dig att motverka problem som kan vara dyra att reparera, men ibland rentav omöjliga att fixa. Våra anställda har stor erfarenhet inom branschen och vi arbetar enbart med material av högsta kvalitet.

Kostnadsfri kontroll

När du kontaktar oss för hjälp kommer vi till ditt hem för att göra en kostnadsfri kontroll av ditt nuvarande tak. Detta är vitalt för att vi ska kunna gå vidare i processen för att kunna utföra en takläggning. Alla tak är olika och därför anpassar vi vår takläggning efter det behov ditt tak har. Här kan vi även anpassa oss efter dina behov, om du vill ha en särskild färg på ditt tak eller ett särskilt material. Våra takläggare är skickliga och har den utbildning som krävs för att utföra arbetet.

Takläggning till ett bra pris

Vi arbetar tillsammans med dig för att uppnå det bästa resultatet och vi är självklart även redo att ge dig råd om takläggning. Vi erbjuder dig ett fast pris så att du redan från början vet vad arbetet kommer att kosta. Självklart lämnar vi även en garanti och vi har den försäkring som krävs för att jobba på ditt tak. Om du vill ha mer information om våra tjänster är det bara att kontakta oss. Vi är de bästa inom industrin för takläggning och borde vara ditt självklara val.