Tegeltak – ett hållbart alternativ

Tegeltak är ett av de vanligaste sorterna av tak i Sverige. Anledningen till att det är ett populärt val av tak är att det är hållbart och har en bra livslängd. Det är dessutom ett snyggt tak som är enkelt att ta hand om. Tegeltak är dessutom ett billigt tak att lägga jämfört med andra sorters av tak. Tegel är bränd lera och är något som håller under många år utan problem. Livslängden på ett tak av tegel som har blivit lagt på ett korrekt sätt är upp mot 100 år.

Vi har lagt och reparerat många tegeltak genom åren. Vi arbetar alltid till en hög standard och lämnar inget jobb om vi inte är nöjda. Självklart har vi den utbildning som krävs för att arbeta i ditt hem. Vi sätter alltid säkerheten först för dig, ditt hem och våra takläggare.

Ta hand om ditt tak

Att ta hand om ditt tak är viktigt för att ditt hus ska vara säkert och skydda ditt hus från skador. Att ta hand om ditt tak är inte heller svårt. Vi rekommenderar att du kontrollerar ditt tak minst några gånger per år för eventuella skador. Reparationerna som krävs för ett tegeltak är ofta under tegelpannorna. Det kan vara svårt att veta när dessa behöver repareras om det inte läcker från ditt tak. När du kontaktar oss så kommer vi ut och gör en inspektion av ditt tak för att kunna erbjuda dig en kostnadsfri offert.

Kontakta oss för hjälp med ditt tegeltak

När det kommer till att lägga tegeltak är det viktigt att detta blir utfört av experter. Försök inte att reparera taket själv utan lämna detta åt experterna. Vi är kunniga takläggare som har arbetat inom industrin under flera år. Vi har inte enbart den erfarenhet som krävs. utan även den rätta utbildning. När det kommer till ditt tak vill du inte ta några risker.

Hör av dig till oss för att veta mer om våra tjänster och hur vi kan hjälpa dig. En av våra vänliga och kunniga anställda kommer att guida dig i rätt riktning.