Våra tjänster

Vi är ett byggföretag som har en bred kunskap inom byggbranschen och vi har arbetat inom industrin i många år. Våra anställda är de absolut bästa inom branschen och har den kunskap som krävs för att utföra en takläggning. Ett nytt tak är viktigt för att hålla ditt hus fritt från fukt- och mögelskador och det är viktigt att det utförs till den absolut högsta standarden. Våra anställda har utbildningen och kunskapen som krävs för att uppnå det resultatet.

Några tjänster vi erbjuder är:

  • Takläggning
  • Takrenovering
  • Taksäkerhet

Självklart är vi flexibla och vi anpassar oss efter våra kunders önskemål. Vi förstår att alla tak likväl som kunder är unika och därför arbetar vi efter dina specifika behov. Vår förhoppning är att kunna arbeta tillsammans för att uppnå det resultat som är bäst för dig och ditt tak. För oss är det viktigt att du känner dig delaktig i projektet och vi tror därför på en öppen dialog. Innan vi påbörjar arbetet utför vi även en grundläggande undersökning av ditt nuvarande tak. Vi hjälper dig från början av projektet ända till slutet och vi lämnar självklart även en garanti på utfört arbete.

Kontakta oss för mer information

Om du behöver en professionell takläggare är vi ditt självklara val! Vi är en professionell och vänlig firma som alltid sätter våra kunder främst. Kontakta oss idag för mer information och vi erbjuder dig en kostnadsfri rådgivning. Vi är alltid redo att svara på frågor från våra kunder och vi tror på öppen kommunikation under hela projektet.